Groepsaankoop schoonmaak


Bij de VZW staat een schone en nette werkomgeving centraal. Om deze reden hebben we voor onze leden een groepsaankoop opgezet voor schoonmaakdiensten. Dit collectieve inkoopinitiatief zorgt niet alleen voor kostenbesparing, maar ook voor een consistent hoge kwaliteit van schoonmaakwerkzaamheden over het gehele bedrijventerrein.

Wat houdt deze groepsaankoop in?

De groepsaankoop stelt ondernemingen in staat om aan te sluiten bij een gezamenlijk contract voor schoonmaakdiensten. We hebben scherp onderhandeld met professionele schoonmaakbedrijven om tarieven te bedingen die onder de marktprijs liggen. Deze diensten omvatten onder andere reguliere schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair onderhoud, glazen wassen en andere schoonmaaktaken die de hygiƫne en uitstraling van uw bedrijfspand waarborgen.

Voordelen van een groepsaankoop 

  • Kostenreductie: Door groot in te kopen, realiseren we een forse kostenbesparing voor onze leden.
  • Uniforme kwaliteit: Een professionele standaard van schoonmaken door het hele bedrijventerrein.
  • Flexibiliteit: Diensten en frequenties afgestemd op de individuele behoeften van uw bedrijf.
  • Gezonde werkomgeving: Een schone werkomgeving draagt bij aan de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers.

Hoe werkt het?

Deelnemen aan de groepsaankoop is eenvoudig. De VZW heeft alle voorwaarden onderhandeld en een overeenkomst gesloten met een vertrouwde partner die gespecialiseerd is in schoonmaakdiensten. 

Deelnemen aan deze groepsaankoop?

Interesse om deel te nemen aan deze groepsaankoop of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met de parkmanager via penelope.kallergis@quares.be

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels