Uw Parkmanager van Houthalen-Helchteren

 Uw parkmanager van
ZONE Houthalen-Helchteren

vzw Parkmanagement VZW Houthalen-Helchteren in samenwerking met parkmanager Quares verbreedt de samenwerking tussen de ondernemers in Houthalen-Helchteren. Wij bieden bepaalde diensten zoals onder andere verlaagde tarieven (groene energie, afvalophaling, kantoorbenodigdheden, schoonmaak, consortiumbewaking,…) centraal aan. 

Lid Worden

Wie is Quares?

Als duurzaam parkmanager staat Quares in voor het dagelijks beheer en de opvolging van gemeenschappelijke diensten en voorzieningen op de bedrijventerreinen Centrum-Zuid en Europark.
​​​​​​​
Quares staat voor Quality Real Estate Services. Een uitgesproken klemtoon op kwaliteit en innovatie. Die zorgt ervoor dat we steeds het maximale halen uit vastgoed, voor onze klanten, onze partners en onze investeerders. We werken vanuit 4 divisies: Agency, Investment, Management en Consulting. Zo kunnen we expertise en ervaring op maat garanderen. Een persoonlijke touch is steeds inbegrepen.

Vanuit zijn marktgeoriënteerde benadering en creatieve aanpak introduceerde Quares in 2010 een nieuwe en vernieuwende aanpak rond het beheer van zowel nieuwe als bestaande  bedrijvenparken. Quares staat als parkmanager centraal in dit concept maar werkt steeds in nauwe samenwerking met de betrokken bedrijven, investeerders, overheden en andere relevante stakeholders.

Wie is uw parkmanager?

Het parkmaagement wordt heden uitgevoerd door Igna Linten en Penelope Kallergis

​​​​​​​ 
U kan hen bereiken op onderstaande coördinaten:
Igna.linten@quares.be en penelope.kallergis@quares.be
Igna: +32 485 76 13 78 
​​​​​​​Penelope: +324 478 32 01 20

Taken?

De parkmanager staat centraal tussen alle actoren en beheert een vooropgesteld budget en beschikt over volgende functies:

​​​​​​​Preventiefunctie: Door het toepassen van een preventief onderhoudsprogramma wordt een continuïteit gegarandeerd binnen een vooropgesteld budget.

​​​​​​​Signaleerfunctie: Door continue aanwezigheid worden eventuele problemen direct gesignaleerd. Zij ziet er eveneens op toe dat bedrijven de regels naleven.

​​​​​​​Coördinatiefunctie: Contacteert leveranciers van diensten en/of voorzieningen. Zoekt naar synergievoordelen tussen verschillende bedrijven. Fungeert als centraal aanspreekpunt.

Informatiefunctie: Altijd bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen over diensten en voorzieningen. Zij verzorgt in- en externe communicatie om alle betrokken partijen regelmatig te informeren en alzo het zakelijke met het maatschappelijke te verenigen.

Maak kennis met alle leden & sectoren van ZONE Houthalen-Helchteren

JA, ik ben gevestigd in Houthalen-Helchteren en wil meteen profiteren van het uitgebreid netwerk, de voordelen en de groepsaankopen