Geniet van een voordelig schoonmaaktarief door de groepsaankoop


Bij de VZW begrijpen we dat een schone werkomgeving essentieel is voor zowel de productiviteit als de algehele tevredenheid. Daarom willen we graag onze samenwerking met Prime Facility onder de aandacht brengen. 

Over Prime Facility

Prime Facility is een vertrouwde naam in de schoonmaaksector, bekend om hun inzet voor uitmuntendheid en klanttevredenheid. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, inclusief kantoorschoonmaak, dieptereiniging, ramenwassen en speciale diensten op maat van de behoeften van elke klant.

Wat maakt hun diensten uniek?

  • Ze beoordelen de locatie, analyseren functie en gebruik, combineren dat met jouw pakket van eisen en budget en stellen aan de hand hiervan een doordacht schoonmaakplan op.
  • Ze leiden hun personeel op in hun eigen opleidingscentrum.
  • Ze werken met zelfgemaakte ecologische producten.

Bij de VZW zijn we gedreven om onze leden de best mogelijke voordelen te bieden. Prime Facility deelt onze toewijding aan kostenefficiƫntie zonder in te boeten aan kwaliteit. Daarnaast heeft Prime Facility een bewezen staat van dienst in de branche en begrijpen ze de unieke schoonmaakbehoeften van verschillende bedrijven.

Meer informatie over Prime Facility kan je terugvinden op de website.

Hoe profiteren de leden?

Dankzij de groepsaankoop schoonmaak kunnen de leden van de VZW genieten van kwalitatieve schoonmaakdiensten tegen een gereduceerd tarief. Door deel te nemen aan deze groepsaankoop kunnen bedrijven hun efficiƫntie verhogen, kosten verlagen en zich focussen op hun kernactiviteiten, terwijl ze een brandschone werkomgeving behouden.

Wil je meer weten over deze groepsaankoop of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met de parkmanager.

Neem contact op

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels