Ontbijtsessie: Nieuwe afvalsorteringsregels - dinsdag 30/01/2024 - Greenville


Vanaf 1 januari 2024 gelden er voor bedrijven strengere afvalsorteringsregels. Stel jij je ook de vraag wat dat juist voor jouw bedrijf betekent en hoe je die aanpassingen doorvoert in je bedrijf? Kom dan op dinsdag 30 januari zeker naar de ontbijtsessie die OCHH organiseert in samenwerking met Parkmanagement Houthalen-Helchteren en Renewi.

Wat is de impact van de nieuwe sorteringsregels voor jouw bedrijf en met welke efficiënte aanpassingen kan je de afvalstroom in je bedrijf beter stroomlijnen? Katrien Dauwe, Key Accountmanager bij Renewi legt het ons die ochtend uit.

Katrien zal dieper ingaan op de nieuwe regelgeving, maar werpt ook een licht op de voordelen van een effectieve afvalsortering en biedt een aantal innovatieve handvaten aan om mee te nemen in je bedrijfsprocessen. Een boeiende ochtend die ongetwijfeld actueel en belangrijk is voor iedere lokale ondernemer.

Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan nu in! Heb je reeds specifieke vragen die je wil stellen? Geef ze mee in het opmerkingenveld van het inschrijvingsformulier.

Programma

8.00 uur     Ontvangst met koffiekoeken

8.25 uur       Verwelkoming door Bert Timmers, voorzitter OCHH

8.30 uur       Toelichting door Katrien Dauwe, Key Account Manager Renewi

9.30 uur        Vragenronde

10.00 uur      Einde

Inschrijven

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels