Update wegenwerken Centrum-Zuid - herstellingswerken verkeersdrempel


Momenteel worden er herstellingswerken uitgevoerd aan de fietsoversteek op het bedrijventerrein Centrum-Zuid, ter hoogte van het bedrijf KUKA.

Die werken duren tot en met vrijdag 10 november. De signalisatie voor deze werken werd gisteren geplaatst, maar de gewijzigde verkeerssituatie met de tijdelijke verkeerslichten zorgde voor heel wat hinder op het bedrijventerrein. Dat was vooral het geval bij de uittocht van het bedrijventerrein tijdens de avondspits.

In overleg met de aannemer en het gemeentebestuur Houthalen-Helchteren werd vanmiddag dan ook beslist om de signalisatie aan te passen en onder andere de tijdelijke verkeerslichten weg te halen. Door de aanpassingen zal de avondspits en de verkeersafwikkeling voor het vervolg van de werken een stuk vlotter moeten verlopen.

Verkeerssituatie op het bedrijventerrein (dinsdagmiddag 7 november – vrijdag 10 november)

  • Verkeer dat van het bedrijventerrein richting de Grote Baan rijdt, kan zonder onderbreking langs de werfzone rijden tot aan het kruispunt van de Grote Baan met de Meerstraat en de Koolmijnlaan.
  • Verkeer dat richting het industrieterrein of richting Zolder rijdt, moet in de Meerstraat ter hoogte van de werfzone verplicht rechtsaf slaan (richting de Zavelstraat en langs Grafityp/Renewi).

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op via het mailadres winsten@noordzuidlimburg.be of via het nummer 0800 202 49 (kies optie 2 in het keuzemenu).

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels