Infosessie Noord-Zuid Limburg - Bedrijven Europark op dinsdag 03 oktober 2032


De nieuwe Noord-Zuidverbinding zal de gemeente Houthalen-Helchteren in de toekomst grondig veranderen. Dat zal ook impact hebben op de mobiliteit in en rond het bedrijventerrein Europark. Daarom nodigen de gemeente Houthalen-Helchteren en het projectteam van Noord-Zuid Limburg u als ondernemer van Europark graag uit voor een infosessie op dinsdag 3 oktober.

Deze infosessie gaat door op dinsdag 3 oktober van 19 uur tot 21 uur bij Espa nv (Europark 1030). Tijdens de avond krijgt u meer informatie over het project Noord-Zuid Limburg en de toekomstvisie voor het bedrijventerrein Europark. U heeft ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Op noordzuidlimburg.be leest u alvast meer over het project.

Programma

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

-         Toelichting door projectteam Noord-Zuid Limburg: stand van zaken van het project, specifieke aandachtspunten voor Europark, timing;

-         Toelichting door gemeente Houthalen-Helchteren: toekomstvisie bedrijventerrein Europark en eindrapport van studie over gebiedsregie bedrijventerreinen;

-         Afsluitend netwerkmoment met een hapje en een drankje.

Inschrijven

Wilt u er graag bijzijn? Schrijf u dan in via https://www.houthalen-helchteren.be/inschrijving-infosessie-ondernemers-europark. Inschrijven kan tot maandag 2 oktober.

Hopelijk tot 3 oktober!

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels