Save The Date: Infosessie Artificiële Intelligentie - Donderdag 30 mei 2024


We bevinden ons in een tijdperk van ongekende technologische vooruitgang en Artificiële Intelligentie (AI) speelt hierin een cruciale rol. Het is een van de meest transformerende ontwikkelingen van onze tijd en zal een grote impact hebben op de toekomst van het zakendoen.

Namens VZW Parkmanagement Houthalen-Helchteren nodigen wij u uit voor een unieke infosessie op donderdag 30 mei, waar we de mogelijkheden van AI voor bedrijfsvoering zullen verkennen. In deze sessie nemen we de website van Zone Houthalen-Helchteren als praktijkvoorbeeld, om u een duidelijk beeld te geven van hoe AI daadwerkelijk wordt toegepast in een bedrijfscontext.

We zijn verheugd om Emiel Jans, een deskundige spreker van Up-To-Date WebDesign, te verwelkomen. In een interactieve presentatie van anderhalf uur zal hij de mogelijkheden van AI in de bedrijfsvoering toelichten.

Locatie

Greenville

Centrum Zuid 1111

3530 Houthalen-Helchteren

Programma

17.45u - 18.00u: Ontvangst

18.00u - 19.30u: Infosessie over AI

19.30u - 20.00u: Informeel netwerken

Tarieven

  • Leden: GRATIS
  • Niet-leden: €35 pp excl. btw
  • No-show fee: €25 pp excl. btw

Mis deze gelegenheid niet om niet alleen meer te leren over de nieuwste trends in AI, maar ook om te netwerken met andere vooruitstrevende ondernemers in de regio Houthalen-Helchteren.

Schrijf u nu in via de onderstaande button.

Ik schrijf me in

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels