Infosessie Noord-Zuid Limburg: Bedrijven Centrum-Zuid - dinsdag 10 oktober 2023


De nieuwe Noord-Zuidverbinding zal de gemeente Houthalen-Helchteren in de toekomst grondig veranderen. Dat zal ook impact hebben op de mobiliteit in en rond het bedrijventerrein Centrum-Zuid. Daarom nodigen de gemeente Houthalen-Helchteren en het projectteam van Noord-Zuid Limburg u als ondernemer van Centrum-Zuid graag uit voor een infosessie op dinsdag 10 oktober.

Deze infosessie gaat door op dinsdag 10 oktober van 19 uur tot 21 uur bij Grafityp (Stationsstraat 43). Tijdens de avond krijgt u meer informatie over het project Noord-Zuid Limburg en de toekomstvisie voor het bedrijventerrein Centrum-Zuid. U heeft ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Op noordzuidlimburg.be leest u alvast meer over het project.

Programma

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

-         Toelichting door projectteam Noord-Zuid Limburg: stand van zaken van het project en timing, specifieke aandachtspunten voor Centrum-Zuid, stand van zaken winsten fiets- en vrachtwagenontsluiting Centrum-Zuid;

-         Toelichting door gemeente Houthalen-Helchteren: toekomstvisie bedrijventerrein Centrum-Zuid en eindrapport van studie over gebiedsregie bedrijventerreinen;

-         Afsluitend netwerkmoment met een hapje en een drankje.

Inschrijven

Wilt u er graag bijzijn? Schrijf u dan in via https://www.houthalen-helchteren.be/inschrijving-infosessie-ondernemers-centrum-zuid. Inschrijven kan tot maandag 9 oktober.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels